Bibs Spenen

4 december Nieuws
bibs
Bibs Spenen


Overal is het te zien: de vintage fopspenen van BIBS!
BIBS is een Deens merk die al 40 jaar fopspenen maakt. Ze zijn het laatste jaar ontzettend populair geworden en zijn de meeste geliefde spenen van het moment. Maar hoe komt dat?

Waarom Bibs?

De Bibs Spenen zijn gemaakt van natuurlijk rubber en zijn 100% BPA en PVC vrij. Ook is er gedacht over de vorm van de speen: de speen bootst de vorm van de borst na en is ontwikkeld om de zuigreflex van de baby te ondersteunen. Het is ideaal als je borstvoeding geeft. De schild is rond, buigt weg van het gezicht en de speen heeft een ronde kersvorm. 
Door de drie gaten in het schild kan de baby niet stikken.


Let’s talk design

De fotogenieke spenen zijn in allerlei kleuren te kiezen. Blauw, roze, groen, grijs en veel meer. Het vintage design is super leuk en geeft een unieke look aan jouw kleintje. 

Hoe gebruik je de fopspeen?

– Voordat je de fopspeen van BIBS gebruikt, steriliseer je de speen in kokend water. Mocht er water in de speen zijn gekomen, kun je deze er gemakkelijk uit drukken. Het is niet schadelijk voor de speen. 
– Controleer de speen goed voordat je hem aan je baby geeft. 
– Steriliseer de fopspeen dagelijks én spoel hem dagelijks af. 

Omdat de speen van natuurlijk rubber gemaakt is, is het beter om de speen niet in de magnetron en/of vaatwasser te doen. 
– Gebruik de speen niet langer dan 4-6 weken, om reden van veiligheid en hygiëne (erosie van het natuurrubber is mogelijk). 
– Als de fopspeen per ongeluk te ver in de mond van de baby komt, kun je de speen er zachtjes weer uit halen. Door de drie gaten in het schild kan de baby niet stikken.

Bibs zijn ook bij ROOM42 te kopen!

Ook bij jouw favoriete zwangerschaps- en babywinkel in Haarlem kan je ze vinden! 
Ze zijn verkrijgbaar in de maten: 1 (0 – 6 maanden) en 2 (6 – 18 maanden) en in de kleuren: Sage, Hunter Green, Woodchuck, Old Rosé, Navy, Iron en veel meer!